amsterdam2

ELECTRIC RUN

In 2014 bestaat Net5 15 jaar en om dat te vieren trakteert de zender ons land op Electric Run. Op 29 maart vindt de allereerste Electric Run in Nederland plaats. Tijdens Electric Run ren, dans, loop of huppel je over een 5 kilometer lang parcours dwars door een elektronische wonderwereld. Geniet van de vrolijke beats en laat je verrassen door de gaafste lichtshows, mooiste effecten onderweg. Het parcours eindigt in een spetterende Finish Line Celebration Party waarbij we samen met de gaafste DJ’s en artiesten alles uit de kast halen om jou een avond te bezorgen die je nooit meer zult vergeten!

Electric Run begint om 17.00 uur  en het feest zal eindigen om 23.00. Vanaf 18.00 gaan de deuren open en wanneer je je startpakket niet hebt opgehaald in één van de deelnemende Perry filialen kun je dit op locatie doen bij de entree balie. Je betaalt hiervoor €2,50 cash aan handling kosten per pakket. Vanaf 19.30 zullen we beginnen met het STARTEN. Het starten zal verlopen in WAVES. Zo heb je lekker de ruimte om de verschillende werelden te ontdekken. Zodra iedereen gefinisht is barst het eindfeest los en vieren we de 15e verjaardag van Net5. Samen met de gaafste Dj’s sluiten we de avond op spectaculaire en onvergetelijke wijze af!

De Route

Amsterdam-map

D-wayne

d-wayne

Met trots presenteren wij onze eerste DJ D-wayne! Hij remixt Tiësto, Enrique Iglesias en Jennifer Lopez. Draait op festivals en clubs in heel Europa en ver, ver daarbuiten. Brengt platen uit op Nervous, het oudste house-label ter wereld, op Steve Aoki’s Dim Mak, op Spinnin’ Records en nu vooral op Wall Recordings, het label van Afrojack. 2014 is het jaar van D-wayne. Met veel eigen producties, remixen van grote helden en aankomende sterren, collaboraties met uiteenlopende artiesten, gigs op festivals en in clubs in binnen- en buitenland. En mee op wereldtournee met Afrojack.

Amsterdam-Noord: een uniek stukje Amsterdam

Door de ligging aan het IJ is Noord een uniek deel van Amsterdam. Tijdens de troonswisseling in 2013 werd het IJ aan de wereld gepresenteerd als het nieuwe stadshart van Amsterdam. En niet zonder reden. Amsterdam-Noord bruist letterlijk 24 uur per dag.Met de komst van Filmmuseum Eye,  de nieuwe Paradijs Zaal van Paradiso bij de Tolhuistuin en de A’dam toren die in 2015 open gaat met club Heaven en club Hell is Amsterdam-Noord in een klap dé place to be geworden.

Alles kan op de NDSM-werf!

NDSM is het historische restant van de grootste scheepswerf van Amsterdam, die zich nu tot een creatieve stad aan de noordkant van het IJ ontwikkelt. Waar in de twintigste eeuw tientallen beroemde passagiersschepen en mammoettankers van de hellingen gleden, vind je nu evenementen als Over het IJ Festival, Valtifest, Volt en NDSM Vrijhaven (Koningsdag) en monumentale kunst in de openbare ruimte. In de massieve NDSM-loods werken kunstenaars in de Kunststad, de grootste broedplaats van Nederland. In oude werkplaatsen (IJkantine) en nieuwe tijdelijke gebouwen (Noorderlicht, Pllek) kun je eten, drinken en feesten aan het water met het beste uitzicht van Amsterdam. Historische Rijksmonumenten zoals de Timmerwerkplaats en de Smederij zijn en worden door toparchitechten omgetoverd tot de hippe kantoren van onder meer MTV, Red Bull en IDtv. Waar gesloopt is verrijzen nieuwe kantoren (o.a. HEMA, VNU Media en Rough Cookie), woningen, horeca, retail, een jachthaven, maatschappelijke voorzieningen, etc. Kijk voor meer informatie over Amsterdam-Noord op www.noord.amsterdam.nl