cityheader-amsterdam

ELECTRIC RUN

Electric Run is een uniek event waarbij hardlopen, muziek en entertainment hand in hand gaan. Tijdens Electric Run, die start zodra de zon ondergaat, ontdek je een magisch verlicht parcours van 5 kilometer. Op dit parcours kom je al rennend of wandelend in verschillend verlichte thema werelden. Elke wereld is een nieuwe ervaring, vol licht en muziek. De route door dit prachtige decor eindigt in een spetterende Finishline Celebration Party. Hier word je als held onthaald en barst het feest helemaal los! Dans mee met de met de gaafste Dj’s en laat je verrassen door gave lichtshows.

 Op 28 maart heeft Electric Run in Amsterdam een ongelooflijke magische editie gehad. Wij willen iedereen bedanken die  onderdeel heeft mogen zijn van deze fantastische editie om Electric Run tot een succes te maken! Bij de Finish Line Celebration party ging het dak eraf door de beats van DJ Joshua Walter en DJ Bassanova samen met MC Apster! Benieuwd naar alle Foto’s en video’s? Deze kun je vinden op onze Facebook. Bedankt en tot de volgende editie! 

FacebookYouTube

Instagram

 

 

 

“Electric Run is overgewaaid uit Amerika en in 2014 vonden er twee edities plaats in Nederland. Vanwege het grote succes keert Electric Run ook dit jaar terug naar ons land. Electric Run onderscheidt zich doordat iedereen eraan mee kan doen. Er is geen tijdsregistratie, dus voor zowel de ervaren als onervaren hardloper is dit een event waar je bij moet zijn!”