cityheader-amsterdam

ELECTRIC RUN NA GROOT SUCCES TERUG IN AMSTERDAM!

Op 28 maart 2015 komt dé hit Electric Run terug met een gloednieuwe editie op het voorplein van het Olympisch Stadion in Amsterdam. Dit prachtige monumentale erfgoed van de Spelen van 1928 in het centrum van Amsterdam, wordt het decor van dit unieke hardloop- en dance event.

Electric Run is een uniek event waarbij hardlopen, muziek en entertainment hand in hand gaan. Tijdens Electric Run, die start zodra de zon ondergaat, ontdek je een magisch verlicht parcours van 5 kilometer. Op dit parcours kom je al rennend of wandelend in verschillend verlichte thema werelden. Elke wereld is een nieuwe ervaring, vol licht en muziek. De route door dit prachtige decor eindigt in een spetterende Finishline Celebration Party. Hier word je als held onthaald en barst het feest helemaal los! Dans mee met de met de gaafste Dj’s en laat je verrassen door gave lichtshows.

 

FacebookYouTube

Instagram

 

 

PROGRAMMA 28 MAART 2015

19:00 uur – Opening van het festivalterrein.
19:45 uur – Eerste Start

21:45 uur – Laatste Start
23:00 uur – Einde Finish Line Celebration Party 

DE ROUTE

Amsterdam-map2015

Vanaf 19:00 staan onze DJ’s lekker te draaien en wordt er bij de Start Lane al een feestje gebouwd. Vanaf het Voorplein van het Olympisch Stadion loopt de route langs het water van het Nieuwe Meer door naar het prachtige Amsterdamse Bos. Via de Sport-as loopt de route terug naar het Voorplein van het Olympisch Stadion. Onderweg word je verrast door verschillende en nieuwe thema werelden met muziek en prachtige lichteffecten. Laat je betoveren en geniet van de beats onderweg! Zodra je de finish bent gepasseerd barst The Finish Line Celebration Party los en samen met de leukste DJ’s en gave lichtshows gaat het dak eraf!

 

DE LINE-UP

DJ-Joshua Walter 

Al vanaf de dag dat Joshua Walter geboren is, draait zijn leven rond muziek.  Aan het begin van het millennium besloot Joshua om zijn leven te wijden aan zijn passie en leerde zichzelf hoe te draaien, mixen en het bewerken van platen.

DJ-Bassanova

Bassanova is een zeer gedreven en getalenteerde Producent van House muziek. Bassanova’s producties en remixes worden gesupport door artiesten als Tiesto, Martin Garrix, Bassjackers, Bingo Players & Blasterjaxx. 

MC Apster 

MC Apster is een van de meest veelzijdige MC’s in de dance scene en vaak te zien op bekende evenementen over de hele wereld, zoals Tommorowland, Defqon, Decibel Outdoor en nu ook op Electric Run! Hij heeft gewerkt met jongens als Hardwell , Armin van Buuren , Nicky Romero. So get ready to party!

 

“Electric Run is overgewaaid uit Amerika en in 2014 vonden er twee edities plaats in Nederland. Vanwege het grote succes keert Electric Run ook dit jaar terug naar ons land. Electric Run onderscheidt zich doordat iedereen eraan mee kan doen. Er is geen tijdsregistratie, dus voor zowel de ervaren als onervaren hardloper is dit een event waar je bij moet zijn!”